PERE SALAS PRESENTA L’ESPANYOLITZACIÓ DE MALLORCA A CAN LLOBERA

224
Pere Salas i Miquel Ferrer durant la presentació de l'estudi sobre L'espanyolització de Mallorca a Alcúida.

Aquest diumenge 8 de novembre, a les 12 hores, al pati de Can Llobera, hi haurà la presentació del llibre L’espanyolització de Mallorca. 1808-1923 de Pere Salas Vives. A l’acte hi participarà l’autor i el professor d’Història Contemporània, Antoni Marimon.

Degut a la situació de crisi sanitària, l’aforament estarà limitat.

Pere Salas és llicenciat en Història per la UIB des de 1987. El 1995 es va doctorar amb la tesi Les estructures del poder local a la Mallorca rural (855-1898). Fins fa poques setmanes, ha estat arxiver i bibliotecari de l’ajuntament de Pollença. Actualment, és professor d’Història Contemporània a la Universitat de les illes Balears (UIB). Des de 1997, era professor associat de la UIB.

Entre altres publicacions, Pere Salas és autor d’El poder i els poderosos a les viles de Mallorca (1869-1989) (Documenta Balear); Guillem Cifre de Colonya. Un Sant que no anava a missa (El Gall Editor, 1999); Historia de Pollença. Segle XX (Sa Nostra – Ajuntament de Pollença, 2001) o Clara Hammerl, una dona de paraula (El Gall Editor, 2016).

PUBLICITAT

Juntament amb Antoni Marquès realitzà el llibre Les possessions de Pollença (El Gall Editor i és coautor de La guerra civil a Pollença (Documenta Balear, 2006).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT