PERE SALAS PRESENTA LA BIOGRAFIA DE CLARA HAMMERL

258


El Doctor en Història, Pere Salas Vives, signa un estudi biogràfic sobre Clara Hammerl. Una dona de paraula. La presentació del llibre tendrà lloc el proper dissabte, 3 de desembre, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion de Pollença. A més de l’autor, l’acte comptarà amb la presència de la Doctora en Psicologia, Esperança Bosch, autora del pròleg d’aquest darrer volum de la col·lecció Tempo de l’editorial pollencina El Gall Editor.

Esperança Bosch descriu Clara Hammerl com una dona excepcional i Pere Salas com a un personatge descomunal. Un i altre coincideixen en la necessitat de donar visibilitat a una dona que, en un món estrany (ella era prussiana de naixement i, al costat del seu home Guillem Cifre de Colonya, va realitzar la seva missió a la Pollença del finals del segle XIX i principis del XX), va assumir un rol d’home.

De la mà de Pere Salas, el lector descobrirà aquesta dona excepcional i la seva missió: canviar el món a través de l’educació i, alhora, entendrà l’època que va viure i sense la qual seria impossible entendre el personatge.

Doctor en Història Contemporània, Pere Salas Vives és professor del departament d’Història de la UIB. Com a investigador, ha estudiat el procés de creació i formació de l’Estat i, concretament, de l’Estat liberal i les seves repercussions en diversos àmbits. Ha participat en congressos d’àmbit nacional i internacional, i ha publicat nombrosos treballs a revistes especialitzades.

PUBLICITAT

És autor de diversos assajos, entre els quals és de destacar la biografia de Guillem Cifre de Colonya. Un sant que no anava a missa sobre el company de vida i de missió d’aquella prussiana que dedicà la seva vida als altres, aquesta Clara Hammerl. Una dona de paraula.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT