PERE PAVIA DÓNA EL RELLEU HORITZONTALS AL MUSEU DE POLLENÇA

286
El relleu Horitzontals de Pere Pavia.
El relleu Horitzontals de Pere Pavia.

L’artista Pere Pavia ha donat el relleu Horitzontals al Museu de Pollença. La donació va ser anunciada pel mateix Pere Pavia en el transcurs de l’acte: L’artista del mes, que regularment organitza el Museu i en què va ser el convidat aprofitant que, fins al dia 13 de desembre, hi ha l’exposició homenatge “Rostres” que es va inaugurar per la Fira.
Horitzontals és un relleu en fusta i pintura metal·litzada que data entorn del 2011. En aquest sentit, el co-director del Museu, Andreu Aguiló, va comentar que “no podem especificar més la data, perquè l’autor tampoc no ho recorda amb exactitud, però aquesta és la data que dóna com a aproximada”.
Es tracta d’una obra de caire abstracta, “que no s’inclou en l’exposició del Museu, perquè està en una altre línia, a “Rostres”, mostram el caire més figuratiu, mentre que aquesta obra és abstracta i forma part d’una línia que Pere Pavia treballa des de fa temps tant en relleus com en paper i en altres suports”, va explicar Aguiló.
De moment, la peça donada no s’exposarà fins que no es desmunti l’exposició “Rostres” i, posteriorment, compartirà un espai del Museu al costat de les darreres adquisicions. En aquest sentit, cal recordar que, d’una banda, el Museu va comprar una nota del pintor Antoni Ribas, un Castell del Rei, i de l’altra, Astrid Colomar va donar un dels sis papers que sorgiren arran de la instal·lació Força de gravetat que es va poder veure durant l’estiu a l’església del Roser. Tanmateix, però, cap d’aquestes tres peces ocuparà el seu lloc definitiu fins al 2016, quan des de la direcció del Museu anuncien una futura remodelació de la col·lecció d’art contemporani del Museu de Pollença i així poder mostrar obres que, ara mateix, no s’exposen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT