PER SANT JORDI, LLIBRES I ROSES

123
Indult a una rosa d'Aina Perelló.

La tradició de Sant Jordi (23 d’abril) mana regalar llibres i roses a les persones que estimam. Per això mateix, i encara que, enguany, vivim un Sant Jordi pandèmic, serà un poc més Sant Jordi que l’any passat.

D’entrada, volem dir que totes les persones que venguin a comprar algun llibre a l’oficina de PUNT iNFORMATIU tendran un 10 per cent de descompte.

Dit això, cal recordar que diferents punts de venda de llibres i floristeries, tant de Pollença com del Moll, celebren Sant Jordi de manera especial.

Actes amb motiu de Sant Jordi

L’Ajuntament ha organitzat diversos actes. Avui, divendres 23 d’abril, dia de Sant Jordi, està previst que:

PUBLICITAT

A les 12 hores, a Can Llobera, es lliurin els premis del Certamen Literari Escolar. Aquesta activitat, organitzada per l’àrea de Mediació Cultural, està concertada amb els centres educatius i no és oberta al públic.

I, a les 20 hores, a Can Llobera, l’escriptor pollencí Damià Vidal presenti la novel·la El nin sense ombra. A més de l’autor, també participarà a l’acte el també escriptor pollencí Toni Oliver. Com totes les activitats programades aquest Sant Jordi, l’aforament està limitat per raons sanitàries.

A més a més, al llarg del dia d’avui, hi haurà aquestes activitats en línia: Escriu el teu propi conte per a infants d’entre 6 i 12 anys; Lectura de fragments; Recomanacions literàries i el contacontes “En Miquelet i la llegenda de Sant Jordi”.

Aquests actes formen part de la programació especial amb motiu de Sant Jordi organitzada per l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT