PER LES VERGES, BUNYOLS I SERENATES

322

Des de fa uns anys la revetla de les Verges, se celebra amb bunyols i serenates a Pollença. No és un acte multitudinari, però manté viu un costum arrelat arreu de Mallorca.

L’activitat amb motiu de les Verges començarà aquest diumenge 20 d’octubre, a partir de les 18 hores, a la plaça Major de Pollença, on l’Obrerira del Puig començarà a fer bunyols per vendre i així recaptar doblers per al manteniment del Puig.

Els autèntics bunyols de les Verges

Aquí teniu un vídeo amb el qual podreu aprendre a fer els autèntics bunyols de les Verges en un minut. Els ingredients i la recepta completa la trobareu a http://puntinformatiu.cat/bunyols-de-les-verges-la-recepta/ #cuinamallorquina #puntinformatiu #pollença

Publicada por Punt Informatiu en Viernes, 21 de octubre de 2016

A més de despatxar bossetes de bunyols, tothom que s’acosti a Plaça està convidat a un tassonet de mistela.

PUBLICITAT

Per la seva banda, com és costum des de fa anys, el grup Corda Amarada organitza la part musical. Així que, en col·laboració amb les corals de les associacions de persones majors de Pollença, sortiran a cantar serenates.

A les 20’30 hores, cantaran al Club Pollença i, després, pujaran a la plaça Major per fer una nova actuació. Aquest 2019, a diferència d’altres anys, no faran visites als carrers.

És més el dilluns 21 d’octubre, els mateixos músics de Corda Amarada aniran a cantar serenates a les escoles del poble: Joan Mas, Costa i Llobera, i Sant Jordi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT