PER LA FIRA, ART

294
Espai-d'art-32

Ma.  Magdalena Tortella

Tal i com s’anuncia a una altra notícia d’aquest mateix número de Punt Informatiu, l’Ajuntament de Pollença, en col·laboració amb el Museu ha organitzat l’exposició “Mirades des de Pollença”, d’Osvaldo Leite, que s’inaugurarà divendres 7, a les 20h. Però aquesta no és la única proposta artista per aquesta edició de La Fira, sinó que tant Ajuntament com galeries han preparat un calendari d’inauguracions amb propostes per a tots els gustos.

Pel que fa a la programació institucional, a més de l’exposició al Museu, també es podrà visitar l’exposició Noves Arts, al Club Pollença. Es tracta d’una proposta de la regidora de Fira, Teresa Ferré, que ha decidit donar una oportunitat als joves talents pollencins. L’exposició, Noves Arts, també s’inaugurarà divendres dia 7, però a les 21 h. Es tracta d’una exposició mitjançant la qual un grapat de joves pollencins mostraran la seva sensibilitat artística a través de la fotografia, pintura i escultura. En concret, es podran veure obres de Rosa Bauzà, Aina Llompart, Camila Salermo, Dianne Checa, Gastón Muñiz, Maria Llompart, Vero Guerrero i Miryam Camacho.

Dia 7 de novembre, a les 20 h. a Paco Mobles s’inaugurarà una exposició col·lectiva de la mà de Mateu Canari, Kharma Estrany, Xisca Ferrer i Xisca Magraner, que aplicaran les distintes disciplines artístiques que treballen a l’interiorisme, dissenyant cada un dels espais de Paco Mobles. Aquest projecte es podrà visitar durant tot el mes de novembre.

PUBLICITAT

Més enllà de les propostes de l’Ajuntament, les galeries de Pollença també han preparat la seva programació artística per quests dies de Fira. L’espai d’Art 32 inaugurarà, dissabte dia 8 a les 12.30 h., l’exposició de Andrés Planas, Cuadrado sobre cuadrado… y asíhasta el infinito.

A Micer 32, a partir de dissabte 8 a les 19 h. es podrà visitar una col·lectiva de fotografia, sota el títol Moments – Instants, que comptarà amb obra de Joan Ramon Bonet, Pepe Cañabate, Albert Lerycke, Vicenç Ochoa i Joan Sastre.

Per acabar, a la Galeria Dionís Bennassar, a partir del dissabte dia 8 es podrà visitar l’exposició amb “i” de “inicis”, de la pollencina Georgina Gamundí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT