PER AQUEST CAP DE SETMANA, MÚSICA I MÉS MÚSICA I CURTMETRATGES

799

Les nits d’estiu s’animen amb activitats a la fresca, al Claustre de Sant Domingo i al Terrat del Club Pollença.

Avui, dijous 7 de juliol, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, la compositora i percussionista Virginia Rodrigo inaugurarà el cicle Sons de nit amb un sorprenent concert tant pel que fa a l’estil musical com a la posada en escena i les lletres de les cançons. Després d’uns anys de silenci, tornen Sons de Nit i ho fan amb un component solidari. L’entrada és lliure, però es convida els assistents a fer un donatiu per als projectes amb els refugiats que duen a terme Metges sense Fronteres.

Demà, divendres 8 de juliol, a les 22 hores, Manteca Latin Project inaugurarà les vetlades al Terrat del Club Pollença amb un concert de música llatina mesclada amb jazz. Els Manteca Latin Projecte són una formació amb un fort component de músics pollencins o vinculats amb el poble com ara el bateria Marce Ventura, el percussionista Víctor Taltavull, el pianista Marcus Henrada, el trompetista Lolo Cerdà i el baixista Josep Sina. El preu de les entrades és de 8 euros per als socis i de 10 euros per als no socis.

PUBLICITAT

Finalment, diumenge 9 de juliol, a les 22 hores, al mateix Terrat del Club Pollença, hi haurà la Gala de lliurament dels premis del Curt Club 2016.

En aquesta primera edició del Curt Club, s’han presentat 17 curtmetratges realitzats per a joves de fins a 18anys. Els treballs presentats podien tractar sobre qualsevol tema, ara bé no havien de superar els 10 minuts de llargada. Pel que fa a l’idioma, es demanava que fossin en català o castellà, o bé subtitulats en un d’aquests dos idiomes.curt-club

Dissabte a vespre es donarà a conèixer els noms dels tres guanyadors, tres guanyadors que han estat seleccionats segons els criteris d’un jurat de luxe format per l’actor Toni Gomila, el director i actor Josep Pere Peyró, i el músic i compositor Joan Valent. El guanyador rebrà un premi de 300 euros, el segons classificat, un de 150 euros i el tercer classificat un sopar o un dinar per a dues persones al Club Pollença.

En acabar, la projecció i lliurament dels premis, la festa s’allargarà amb l’actuació del DJ Marratxet.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT