PER A EN MIQUEL LLOBERA “SOPERA”

3792
Nino Moreno, Miquel Llobera "Sopera" i Pere Llobera "Morou" durant la inauguració de l'exposició sobre les Colònies de la Secció a cala Murta, que es va fer per la Fira.

Pere Llobera “Morou”

Anc que fossis un any més jove que jo, anàrem a escola junts a l’Institut i també començàrem a recórrer els camins de la Serra de ben jovenets. Anc que tenguem el mateix llinatge, no érem família, però sí grans amics i companys d’aventures. Junts vàrem fer moltes excursions, escalades, torrents, bívacs, acampades, colònies, coves i avencs.

Quantes vetlades hem passat junts vora el foc al camp, cantant, rient i gaudint de la natura!

PUBLICITAT

Quantes activitats hem organitzat per als xics i joves de Pollença (excurions, diades d’estels i miloques, colònies, campaments juvenils als Pirineus…)!

Quantes reunions hem tengut amb la Federació de Muntanya, amb el GEM, amb els grups d’espeleologia… per organitzar cursos, exposicions, expedicions, festes de Sant Bernat…!

Junts vàrem tenir un accident d’escalada al Pa de Figa d’Ariant, però tenguérem sort i amb l’ajuda d’uns excursionistes que passaven per allà, en vàrem sortir, tu passares uns dies a l’Hospital, i, a partir d’això, deixàrem l’escalada, però no la muntanya ni l’espeleologia.

Junts vàrem patir per la mort d’en Xavier Socias a les muntanyes del Paquistà. 

Anc que darrerament ho haguessis deixat, durant molts d’anys vàrem cantar amb la ximbomba als foguerons, també t’agradava molt anar a Ternelles a cercar el Pi i anar devora el carro perquè ningú no es fes mal i, com no, per la Patrona i Sant Antoni, érem els reis d’amollar coets.

Miquel, mos has deixat massa prest! Ara que te tocava gaudir de la teva néta, i prest de la jubilació. Na Rosa i na Clara te trobaran molt a faltar. Els nins de cala Murta i els monitors, que ara ja són persones grans, els amics, el poble de Pollença i el món excursionista t’enyorarem.

PUBLICITAT

Miquel, no t’aturis i segueix trescant pel Cel, que al final ens hi veurem tots.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital