PASSEIG VIRTUAL PEL PUIG AMB LES NOTES DE “LA MATEIXA DEL BATLE”

801

Aquest 2020 estam confinats i no podem pujar al Puig, però, gràcies a Mícer Studio, des dels més grans fins als més petits podran fer un recorregut virtual des de Pollença fins allà dalt i veure el Puig com mai no hem vist.

Pitjau el botó Pujada virtual pel Puig per entrar. Una vegada a dins, veureu que, a l’esquerra de la pantalla, hi ha una tira de miniatures. N’hi ha una trentena, feis córrer el dit per amunt i per avall, i triau. Per això, només heu de posar el dit o cursor damunt la miniatura per desplegar la imatge i veure-la amb detall.

Cada una de les instantànies es pot veure amb un gir de 360 graus. Per això, només heu de desplaçar el dit per damunt la pantalla del telèfon o tauleta cap allà on voleu veure.

El recorregut comença o acaba a l’Hort del camí del Puig i arriba fins al cim, on no hi manca un exhaustiu recorregut per totes i cada una de les estances del Santuari.

PUBLICITAT

Corda Amarada posa les notes de “La mateixa del batle”

Per la seva banda, el grup musical pollencí Corda Amarada vol que avui, dia de la Festa del Puig, soni “La mateixa del batle”.

Després d’un llarg parèntesi sense sentir “La mateixa del batle”, els músics de Corda Amarada a partir de la documentació que els va facilitar el poeta i cronista de Pollença, Miquel Bota Totxo, varen recuperar el costum de fer sonar aquesta peça el dia de la Festa del Puig.

La primera vegada que Corda Amarada va tocar “La mateixa del batle” va ser l’any 1994. Des d’aleshores ençà, cada any per la Festa del Puig, l’han tocada.  Aquest 2020, però, el confinament ho impedeix.

Tanmateix, però, les notes dels “Corda Amarada” sonen amb més sentiment que mai.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT