LA PARRÒQUIA INAUGURA “RESTAURAM EL PATRIMONI RELIGIÓS”

71

Avui, dijous 5 de juliol, a les 21 hores, a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, s’inaugura l’exposició “Restauram el patrimoni religiós”; una mostra l’objectiu de la qual és fer visible la tasca de manteniment i de recuperació patrimonial feta pel Consell de Mallorca i pel Bisbat durant els darrers 20 anys.

Intervindran en l’acte d’inauguració de “Restauram”, la directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca, Kika Coll, i la directora del Taller de restauració del Bisbat, la pollencina Antònia Reig, així com també el Vicari Episcopal per a les relacions institucionals i patrimoni històric i cultural, Mossèn Nadal Bernat.

Aprofitant l’avinentesa, a l’exposició de la Parròquia de Pollença, es podran veure algunes de les peces del patrimoni pollencí que han estat restaurades al mateix Taller de restauració del Bisbat. En cas que no sigui possible el trasllat de la peça, s’indicarà la localització per qui vulgui veure-la.

PUBLICITAT

De fet, la intenció de l’exposició “Restauram” és també posar en valor l’art sacre de Mallorca i mostrat l’activitat en matèria de conservació i restauració que desenvolupen d’aquests béns culturals. Per això, a través d’obres de diversa naturalesa (pintures sobre tela, taules policromades, escultures, pintures murals i retaules) i de la seva metodologia de restauració, la mostra repassa les intervencions realitzades durant els darrers anys gràcies al conveni de col·laboració signat ara fa dues dècades entre el Bisbat i el Consell.

Tothom que vulgui assistir a la inauguració o a visitar l’exposició, està convidat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT