PARAULES VIVES, MOLT MÉS QUE UNA EXPOSICIÓ

154

Aquest dilluns, dia 5 de febrer, a les 19 hores, a l’Església del Convent de Sant Domingo s’inaugurarà “Paraules vives”, molt més que una exposició.

D’entrada, els autors de “Paraules vives” són els alumnes de tercer d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) Clara Hammerl del Port de Pollença. De fet, és el resultat d’un projecte educatiu realitzat a les assignatures d’Educació Plàstica i Visual, de Tecnologia i de Llengua i Literatures catalanes. A través d’aquestes matèries, els alumnes de tercer d’ESO han recobrat quatre de les rondalles recollides per Mossèn Antoni Ma. Alcover. Per això, les han agermanat “amb el conjunt de rondalles universal, en observar que darrere l’autoria anònima hi ha la consciència de tot allò que ens fa humans”, segons apunten en una nota de premsa els mateixos alumnes. I també les “han despertat de la letargia textual (…) mitjanaçant la intervenció plàstica, l’actualització i el veïnatge cultural”.

El treball dels alumnes s’arrodoneix amb la música original de José Gabarda Veintimilla i l’ambientació de Jaume Torrens Xumet, mestre artesà de paper.
La mostra “Paraules vives” es podrà visitar fins a l’11 de febrer, entre les 16 i les 20 hores de dilluns a divendres, i entre les 10 i les 13 hores el dissabte i el diumenge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT