LA PARAULA, PROTAGONISTA DE LES ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA A POLLENÇA

30

En un moment en què el diàleg hauria de ser el protagonista, la paraula es converteix en l’eix central de les activitats d’aquest cap de setmana a Pollença. Xerrarem d’historia, d’humor i d’ornitologia en tres activitats ben diferenciades però que tenen un nexe comú, el verb.

DIVENDRES 29 DE SETEMBRE

– Avui a Can Llobera a les 20 hores tindrà lloc el darrer dels debats del Setembre Cultural organitzat per Biblioteques de Pollença. La xerrada, titulada “La revolució russa en el seu centenari”, anirà a càrrec dels historiadors Antoni Marimon i José Luis García.

DISSABTE 30 DE SETEMBRE

– A les 16 hores al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola tindrà lloc la primera de les xerrades-Cafè. Anirà a càrrec del biòleg Miguel McMinn i parlarà sobre “El virot petit” (Puffinus mauretanicus).

A les 22 hores el Claustre del Convent de Sant Domingo obrirà les portes per donar inici a l’AMA festival. La revetlla comptarà amb l’actuació de l’humorista i actor Enrique San Francisco, conegut tant per les seves aparicions televisives com per la seva faceta d’actor. També amb l’actuació del monologuista de Comedy Central, Miki Dkai. L’Ama Festival (Festival d’Acció Social i Cultural dedicat a les dones), organitzat per l’Associació d’Amics de Cala Carbó, té la finalitat de recaptar fons per un centre de salut a Banani, Mali. El preu de l’antrada és de 20 euros a taquilla i 15 euros anticipada. A Pollença es pot comprar a Can Moixet i al Marina Cafè. A la web amafestival.org es pot trobar més informació sobre el projecte Banani i també un número de compte per fer aportacions voluntàries.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT