PARADETES DE NADAL DE L’AECC ALS MERCATS DE POLLENÇA I DEL MOLL

275

El diumenge 13 de desembre i el dimecres 16 de desembre, als mercats de Pollença i del Moll, hi haurà paradetes de Nadal de la delegació pollencina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

L’objectiu és recaptar fons per ajudar a la lluita contra el càncer i a la investigació d’aquesta malaltia. Aquest 2020, degut a la pandèmia del coronavirus, la delegació pollencina de l’AECC no ha pogut dur a terme els actes benèfics que tenia costum de fer per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Però la realitat és que aquests doblers fan més falta que mai.

Per aquesta raó, un grup de voluntàries pollencines fa setmanes que elaboren objectes de decoració nadalenca per posar a la venda a les paradetes del mercat dominical de dia 13 de desembre a Pollença i del mercat del dimecres 16 de desembre al Port.

Aquests elements decoratius estan fets amb material natural o reciclat, i molt d’amor.

PUBLICITAT

Un sorteig molt especial

A més de vendre aquests objectes decoratius, sortejaran centres florals d’Edythe Borràs, entre aquells que comprin un dels cent números d’una rifa. Els guanyadors d’aquests centres seran aquells que hagin triat els dos darrers números que resultin guanyadors al sorteig de la Loteria de Nadal, que se sortejarà dia 22 de desembre.

Tot i que no hi faltaran llacets contra el càncer per a qui vulgui fer un donatiu, aquestes paradetes dels mercats són paradetes d’objectes artesans. No està previst que hi hagi material informatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital