PALLASSOS, ART, TEATRE I CINEMA

379

L’agenda del cap de setmana del dia 11 i 12 de març arriba amb pallassos, teatre i cinema.

Demà dissabte 11 de març, a les 19 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, arriba la companyia Volem Volem amb l’espectacle Overbooking. Toto i Toribio arriben a un aeroport. Estan convençuts dels efectes meravellosos del viatge turístic per a la salut física i emocional de les persones. Aviat descobriran que un aeroport ´te les seves normes, peculiaritats i exigències. Incombustibles al desànim, els dos amics faran l’impossible per aconseguir el seu objectiu: volar.

Overbooking és un espectacle de clown clàssic, dirigit a un públic adult o familiar, infants a partir de 5 anys. El preu de l’entrada és de 3 euros per als infants i de 6 euros per als adults.

Una setmana després d’haver-se inaugurat l’exposició “ALLEGRO, ma non tropo…” de Gabriela Lavezzari, a les 19 hores, a la galeria Dionís Bennàssar, hi haurà el vernissage amb l’artista.

PUBLICITAT

I a les 20 hores, al Club Pollença, el grup de teatre Mont-Lliri posarà en escena S’herència d’en Toni Fabioler de Joan Antoni Torrandell. S’herència d’en Toni Fabioler és una obra de teatre costumista, per passar dues hores entretingudes.

El preu de l’entrada és de 5 euros per als socis i 6 euros per als que no són socis del Club Pollença.

Diumenge 12 de març, a les 17’30 hores, al mateix Club Pollença, hi haurà cinema per a infants: La vida de Calabacín. Calabacin és un infant valent que, després de perdre sa mare, ingressa en una llar d’acollida, amb altres infants orfes de la seva edat. En un primer moment, s’esforça per trobar el seu lloc en aquest nou medi hostil. Això no obstant, amb l’ajuda dels nous amics, Calabacin aprendrà a confiar, trobarà el vertader amor i una nova família.

El preu de les entrades a La vida de Calabacín és de 0 euros per als infants que són socis del Club Pollença, de tres euros per als socis i fills de socis del Club i de 4 euros per als que no són socis de l’entitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT