PAGESOS I JARDINERS DESINFECTARAN ELS CARRERS DEL MUNICIPI

682

Des de la Cooperativa Pagesa de Pollença, informen que demà, dimecres 24 de març, a les 19 hores, pagesos i jardiners es trobaran al Monument d’en Costa amb màquines per esquitxar i l’objectiu de desinfectar els carrers del municipi.

Quan va sorgir la pandèmia, la Cooperativa Pagesa va oferir les màquines per esquitxar si arribava el moment que fessin falta. Aquests dies des de l’Ajuntament els han demanat ajuda i demà mateix sortiran al carrer per començar la desinfecció. Segons informa el president de la Cooperativa Pagesa, Martí Solivellas, “la Cooperativa posarà 50 litres de lleixiu i avisarem els pagesos que puguin venir”.

Per la seva banda, l’ajuntament de Pollença també posarà lleixiu i gasoli per als tractors.

La desinfecció de places i carrers es farà amb tractors i maquinària que els pagesos i jardiners usen per aplicar productes fitosanitaris a les seves plantacions, i que ara usaran per fumigar i desinfectar el municipi de Pollença.

PUBLICITAT

En aquests moments, treballen per organitzar-se en unes tasques que duran a terme l’horabaixa, quan han acabat la feina al camp. La intenció és desinfectar carrers, voravies, mobiliari urbà i parcs infantils, així com també places.

Per fumigar els carrers, faran servir una solució d’aigua i lleixiu amb la mesura que els han indicat des de la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears i del Ministeri de Sanitat del Govern espanyol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT