PA AMB OLI I BALLADA PER AQUEST DISSABTE

106

Aquest dissabte 28 d’abril, al carrer Pere Josep Cànaves i jardins de Joan March, hi haurà la VI Festa Popular amb pa amb oli i ballada per a tothom.

Aquells que, a més de ballar, vulguin pegar una mossegada podran fer-ho per sis euros, la qual cosa els donarà dret a un pa amb oli, beguda i fruita. Els tiquets per al soparet estan a la venda al Bar La Penya de Pollença i a Magenta Impremta Digital del Port. A més a més, també es poden reservar a través del telèfon 971534829, del correu electrònic racodetramuntana@gmail.com o del facebook.com/racodetramuntana.

L’activitat de la Festa Popular començarà a les 19’30 hores, amb una Mostra de ball dels alumnes de l’Escola de ball de pagès de Pollença.

A partir de les 20’30 hores, començaran a servir pa amb oli, cosa que per a una millor organització es recomana comprar els tiquets de manera anticipada als llocs abans esmentats.

PUBLICITAT

Al mateix moment, començaran les actuacions musicals a càrrec de Corda Amarada, Ballugall i els Xeremiers de la font du Gall. Ells posaran les notes i el públic, el ball.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital