OPERACIÓ QUILO

377

Aquest dissabte 9 de maig, a dos supermercats Eroski del municipi de Pollença, es durà a terme una Operació quilo amb l’objectiu d’ajudar Càrites parroquials.

Aquesta iniciativa ha sorgit per part d’un grup de voluntaris format per persones de Palma al capdavant de les quals hi ha Emilio Pou, qui té un estret vincle amb Sant Vicenç i el Port, a banda d’una relació d’amistat amb el rector del Port, Mossèn Danilo de Urzeda.

Segons ha explicat Emilio Pou, “a Eroski, es mostraren encantats de col·laborar amb la iniciativa. Sabem que podrem estar a dos supermercats dels quatre que aquesta cadena entre Pollença i el Port, però, de moment, no sabem a quins dos”. En total, hi haurà dotze voluntaris recollint els aliments i productes d’higiene que donin els clients d’Eroski per a l’Operació quilo i “ens organitzarem seguint les mesures que recomani Eroski. En aquest sentit, sabem que no podem fer torns més llargs que 5 hores. Per això, a més de gent de Palma, hi haurà voluntaris de can Picafort i de Pollença mateix. En total, serem dotze”, comenta Pou.

Totes les persones que vulguin col·laborar amb aquesta Operació quilo per a Càrites parroquials del municipi de Pollença, basta que, quan vagin a Eroski a fer la compra, “pensin amb els altres i comprin algun producte bé d’alimentació, preferiblement d’aquells que duran molt temps o bé productes d’higiene”. En sortir, els han de dipositar dins els contenidors habilitats amb aquesta finalitat que hi haurà just a l’entrada del supermercat. En acabar la jornada, tots aquests productes seran lliurats a la Parròquia del Port, perquè “Don Danilo, que em va dir que estaven desbordats, els reparteixi a les persones que ho necessiten”, apunta Pou.

PUBLICITAT

Càrites parroquials

Per la seva banda, a través de la Carta de desconfinament en què anunciaven com reprendrien l’activitat, les Parròquies de Pollença informen que, des de les Càritas parroquials, “seguim atenent a les necessitats de totes aquelles persones que aquesta pandèmia ha colpejat no sols en l’ànim, sinó també en la seva malmensa economia. Tot ho feim en estreta col·laboració amb Serveis Socials de l’Ajuntament de Pollença. Si algú està interessat en col·laborar ho pot fer fent-nos arribar els seus donatius, ja sigui en efectiu com en aliments, a qualsevol de les rectories”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT