ONZÈ DIA: PLENARI A PORTA TANCADA

327
Al mercat del Port de Pollença, ahir hi havia quatre placers. Foto: Pere Llobera "Morou".

L’onzè dia de confinament coincideix amb dia de Ple ordinari a l’ajuntament de Pollença. Així que, avui dijous 26 de març, a les 12 hores, a la Sala Consistorial i a porta tancada. No hi haurà tots els regidors que conformen el consistori pollencí, sinó que hi haurà els 7 representants portaveus dels grups amb representació a l’Ajuntament. 

Pere Llobera “Morou” fa arribar aquesta fotografia tot dient que, a les obres, continuen treballant.

Un missatge de tranquil·litat

Al Centre de Salut, ahir la jornada va transcórrer sense novetats destacables.

A aquells pacients que han d’anar a cercar medicaments a l’Hospital d’Inca o a Son Espases i això els produeix angoixa, la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Aljandra Valero, els vol fer arribar un missatge de tranquil·litat. I és que, si bé no hi ha cap circuit que permeti fer-los arribar aquests medicaments a ca seva, “no hi ha problema, el que han de procurar és anar directament allà on han de recollir el medicament i i rentar-se les mans després de ser a l’hospital. Mentre hi són, no s’han de tocar-se la cara i han de procurar mantenir una distància de 2 metres amb altres persones”, recomana la Doctora Valero.

Plenari presencial

PUBLICITAT

Sobre la celebració del plenari ordinari que es farà avui, dijous 26 de març, a les 12 hores, a la Casa Consistorial i a porta tancada, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia. A més a més, va dir que el Ple s’emetrà per Ràdio Pollença, en diferit, però no ha apuntat ni dia ni hora.

El regidor d’Unides Podem, Michael L. Muller, va explicar que, degut a les circumstàncies, només hi haurà els set portaveus i que “com que quasi tot és tema de factures basta que les propostes s’aprovin per majoria simple”, ha comentat Muller.

Per altra banda, el mateix edil d’Unides Podem ha avançat que tenen la “idea de fer un ple extraordinari la setmana que ve per aprovar els pressuposts 2020”. Per aquesta raó, “avui també hi haurà comissió informativa presencial per aquest tema”, ha comentat Muller.

Allò que sí ha comentat el batle Cifre Ochogavia és que s’ha de valorar què poden fer amb els mercats, perquè “han posat mesures molt restrictives”.

Finalment, ha recordat que “demà farem una altra desinfecció”.

Ajornen les proves de selectivitat

Els alumnes de Segon de Batxillerat de l’Institut Guillem Cifre de Colonya viuen amb molta angoixa els darrers mesos del curs 2019/20. Ahir va transcendir que les proves de selectivitat s’ajornen. Tot i que no hi ha cap data, se sap que es faran entre el 22 de juny i 10 juliol. La convocatòria extraordinària serà abans del 10 de setembre i els alumnes podran elegir les preguntes que han pogut estudiar a les classes presencials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT