OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA SEGONA SESSIÓ DE SAL I PEBRE COENT

96

Exhaurides les localitats per a la sessió de les 18 hores, s’ha obert la inscripció per a la segona sessió de la lectura dramatitzada Sal i Pebre Coent amb la qual la companyia TeatrEros fa una espipellada als textos literaris del polític i advocat Josep Melià Pericàs.

Totes dues sessions es faran aquest diumenge 8 de novembre, al Club Pollença. I, com que les places són limitades, encara que l’entrada és gratuïta, cal fer la reserva. Per això, cal telefonar, entre les 11 i les 14 hores , al telèfon 971530108 extensió 200.

Tal i com es va avançar fa unes setmanes, Sal i Pebre Coent té un fort component pollencí. De fet, el mateix autor dels textos, Josep Melià Pericàs, tenia arrels pollencines. Però, s’ha de destacar que la sal del títol té a veure amb la pollencina Punta Troneta, responsable d’aquells ferestes salades que cremaven els camps fins a la Pobla. I, sobretot, s’ha de recordar que l’ànima del muntatge és la pollencina Francesca Palou “Paiaia”, dramaturga, directora i actriu de Sal i Pebre Coent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT