NOVA DATA PER A LA FIRA DEL VI DE 2020

338
Instantània de la presentació del cartell de la Fira del Vi 2020, creat per l'artista Aina Perelló.

La Fira del Vi, que s’havia de fer pel mes d’abril, però que s’hagué d’ajornar per mor de la pandèmia del coronavirus, es farà els deis 3 i 4 d’octubre, sempre i quan les condicions sanitàries així ho permetin.

El departament de Fires i Mercats acaba d’informar sobre les noves dates en què es durà a terme la XVII edició de la Fira del Vi.

La presentació de la Fira del Vi de 2020 es va presentar a l’Hostal Oriola l’11 de març, pocs dies abans que es declaràs l’estat d’alarma per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Durant aquella presentació, en què ja hi va planar l’ombra del coronavirus, es presentà el cartell guanyador del concurs convocat per triar la imatge gràfica de l’edició de 2020 de la Fira del Vi. La guanyadora va ser l’artista pollencina, resident a Sant Vicenç, Aina Perelló.

PUBLICITAT
L’artista Aina Perelló vora el cartell que va crear per il·lustrar la Fira del Vi de 2020.

Per altra banda, es varen presentar les principals novetats de la Fira, unes novetat que arribaran, si tot va bé, a principis del mes d’octubre, que ha estat la data escollida per a la trobada d’amants del vi de 2020.

Com és costum des de fa algunes edicions, a més de l’activitat de Fira dins el recinte del Claustre de Sant Domingo, s’organitzen activitats paral·leles entorn del vi arreu del municipi de Pollença. Per això, l’Associació de Vi Primitiu, organitzadora de la Fira del Vi amb col·laboració amb l’ajuntament de Pollença, compta amb la complicitat de restauradors i comerciants pollencins.

Aquest 2020 s’havia de celebrar el segon Agermanament amb la Fira del Vi de Falset. Tot i que PUNT iNFORMATIU no ho ha pogut confirmar, és d’esperar que els representats de la comarca vinatera Montsant i Priorat.

Imatge de la Fira del Vi de 2019, quan es va celebrar el primer agermanament amb la Fira del Vi de Falset (Tarragona). Foto: Fernando Perianes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT