NOU AUGMENT DELS CASOS DE CORONAVIRUS

1651

Des del Centre de Salut de Pollença, la coordinadora Alejandra Valero informa que, després d’aquest llarg cap de setmana, s’han sumat vuit nous contagis de coronavirus i s’han donat quatre altes. Per tant, ahir, al municipi de Pollença, hi havia 19 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Rècord de contagis actius

Ahir, dimecres 9 de desembre, les illes Balears assoliren un nou rècord de casos actius de covid-19 amb 4.371 persones amb infecció per SARS-CoV-2, segons dades de la conselleri ade Salut.

La taxa de positivitat se situava ahir en un 5,05 per cent. Gairebé totes les proves diagnòstiques (3.207 durant el darrer dia) que donaren positiu, va ser a Mallorca, on es varen diagnosticar 145 persones contagiades, 3 a Eivissa, 13 a Menorca i 1 a Formentera.

Davant aquesta situació, a Mallorca, el Govern va avançar el toc de queda a les 22 hores fins al 21 de desembre, quan es tornarà a revisar la restricció segons la situació epidemiològica.

PUBLICITAT

Amb els 162 nous casos de covid-19 registrats ahir a les illes Balears, el nombre d’infeccions notificades al Ministeri de Salut des de l’inici de la pandèmia arriba als 26.382. En 24 hores no s’havia comunicat cap mort, així que el total de víctimes mortals a causa de la malaltia a les illes Balears es manté en 426.

Pel que fa a la situació hospitalària, actualment hi ha 190 persones ingressades a planta, 16 més que dimarts, i 48 pacients crítics a l’UCI (quatre menys). Els centres hospitalaris illencs han donat un total de tres noves altes i els centres d’Atenció Primària, 173.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital