NOTABLE DESCENS DE CASOS DE CORONAVIRUS

1057

Des del Centre de Salut de Pollença, el Doctor Martí Cladera informa que, aquest cap de setmana, s’han detectat cinc nous positius de coronavirus i s’han donat 23 altes. Per tant, ara mateix al municipi de Pollença, hi ha 35 casos actius.

Pla de vacunació

El president del Govern espanyol, Pedro Sànchez, va anunciar ahir, diumenge 21 de novembre, el pla de vacunació contra la covid-19 per a l’Estat.

Segons el president espanyol, les vacunes es posaran a 13.000 punts de vacunació arreu de l’Estat de manera que, al mes de juny de 2021, bona part de la població estarà vacunada.

El pla de vacunació presentat durant la reunió telemàtica de líders del G-20 s’aprovarà al consell de ministres d’aquest dimarts.

PUBLICITAT

Segons paraules del president Sànchez, la campanya de vacunació començarà aquest mes de gener entre els grups “prioritaris”. En qualsevol cas, el president espanyol va insistir que la població de més risc tendrà accés a la vacuna i es durà un seguiment i control de la seva evolució.

L’estratègia de vacunació serà la mateixa a tot l’Estat, motiu pel qual s’aprovarà al Consell Interterriotrial de Salut. A més d’apuntar que en la redacció del pla de vacunació contra la covid-19 han intervingut experts en bioètica, va recordar que Europa ha firmat cinc contractes per tenir accés a 1.200 milions de vacunes, un 10 per cent de les quals pertoquen a l’Estat espanyol pel percentatge de població.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT