“NORAI”, POLLENÇA DES DE L’AIRE, GRUP DE CONSUM I CLARA HAMMERL

39

Avui, divendres 3 de novembre, a les 20 hores, al Museu de Pollença, s’inaugurarà l’exposició de la Fira que enguany està dedicada al pintor i activista cultural Miquel Cerdà Salas “Norai”. La mostra es podrà visitar al Museu de Pollença fins al dia 7 de gener.

Avui mateix, divendres 3 de novembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, Felip Bellini presentarà el seu llibre Pollença des de l’aire; un llibre de luxe, il·lustrat a tot color, en el qual recull les instantànies realitzades pel mateix Bellini després d’un any i mig de començar a volar amb ultralleuger. Des d’una distància d’uns 300 metres d’alçada, Felip Bellini mostra Pollença i part del nord de Mallorca des d’una perspectiva diferent.

Demà, dissabte 4 de novembre, a les 19 hores, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8), presenten el Grup de Consum. Per això, a més de detallar què és el Grup de Consum i con funciona,hi haurà un tast de productes locals.

Durant l’hivern passat, el Grup de Consum va funcionar de manera pilot i va anar molt bé. Per això, ara es vol animar més pollencins a participar en aquesta experiència de consum sa i responsable.

PUBLICITAT

El Grup de Consum funciona amb productors locals que preparen dos tipus de cistelles, una amb verdures ecològiques i una altra amb verdures de proximitat, sempre respectant allò que es coneix com a producte de temporada. Una vegada a la setmana aquest productor du a l’Ateneu els cistells per a les famílies que formen el Grup de Consum. D’aquesta manera, les famílies tenen la confiança que consumeixen productes sans i de quilòmetre zero, mentre que el productor evita els intermediaris.

Finalment, diumenge 5 de novembre, a les 18 hores, a l’esplanada del parc de les Estacions de Palma, l’historiador pollencí Pere Salas presentarà l’estudi biogràfic que ha realitzat sobre Clara Hammerl. Una dona de paraula.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT