“NORAI”, POLLENÇA DES DE L’AIRE, GRUP DE CONSUM I CLARA HAMMERL

Avui, divendres 3 de novembre, a les 20 hores, al Museu de Pollença, s’inaugurarà l’exposició de la Fira que enguany està dedicada al pintor i activista cultural Miquel Cerdà Salas “Norai”. La mostra es podrà visitar al Museu de Pollença fins al dia 7 de gener.

Avui mateix, divendres 3 de novembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, Felip Bellini presentarà el seu llibre Pollença des de l’aire; un llibre de luxe, il·lustrat a tot color, en el qual recull les instantànies realitzades pel mateix Bellini després d’un any i mig de començar a volar amb ultralleuger. Des d’una distància d’uns 300 metres d’alçada, Felip Bellini mostra Pollença i part del nord de Mallorca des d’una perspectiva diferent.

Demà, dissabte 4 de novembre, a les 19 hores, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8), presenten el Grup de Consum. Per això, a més de detallar què és el Grup de Consum i con funciona,hi haurà un tast de productes locals.

Durant l’hivern passat, el Grup de Consum va funcionar de manera pilot i va anar molt bé. Per això, ara es vol animar més pollencins a participar en aquesta experiència de consum sa i responsable.

El Grup de Consum funciona amb productors locals que preparen dos tipus de cistelles, una amb verdures ecològiques i una altra amb verdures de proximitat, sempre respectant allò que es coneix com a producte de temporada. Una vegada a la setmana aquest productor du a l’Ateneu els cistells per a les famílies que formen el Grup de Consum. D’aquesta manera, les famílies tenen la confiança que consumeixen productes sans i de quilòmetre zero, mentre que el productor evita els intermediaris.

Finalment, diumenge 5 de novembre, a les 18 hores, a l’esplanada del parc de les Estacions de Palma, l’historiador pollencí Pere Salas presentarà l’estudi biogràfic que ha realitzat sobre Clara Hammerl. Una dona de paraula.

 

728total visits,1visits today

gif ANIMADO Volar-e