LA NIT DE NADAL A POLLENÇA, ENTRE ELS COSTUMS TRADICIONALS I ELS MANLLEVATS

113
Santa Sleigh Silhouette

La Nit de Nadal, a Pollença, com a tants altres llocs d’aquesta part del món es viurà entre els costums tradicionals: anar a Matines i prendre xocolata calenta amb coca a la sortida, i els manllevats, la visita del Pare Noel, un costum que, d’any en any, s’imposa.
Així que, l’agenda d’avui, diumenge 24 de desembre, al municipi de Pollença, és aquesta:

Misses dominical

A les 9 hores, a l’església de Sant Jordi, es dirà una missa dominical com es fa cada setmana. Convé dir que, a migdia, no hi haurà missa ni a Pollença ni al Moll.

Pare Noel al Moll

A les 17’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, arribarà el Pare Noel i ho farà en trineu. Després de fer una volta pels carrers del Port, el Pare Noel anirà al Local Social de l’AAVV per recollir les cartes dels nins i nines del Moll.

Pare Noel a Pollença

A les 17’30 hores, el Pare Noel sortirà de la Residència de Sant Domingo per, tot fent una volta pels carrers de Pollença, arribar a la plaça Vella, on recollirà les cartes dels infants pollencins.

PUBLICITAT

Matines al Moll

A les 19 hores, a l’església del Port, hi haurà Matines. La Sibil·la serà cantada per Marina Reus Escalera i l’Àngel, per Marina Martorell Llompart, mentre que Sheila Roman López dirà el Sermó de la Calenda.

Matines a Pollença

A les 21 hores, a la parròquia de Pollença, començaran les Matines. Agnès Agustina Cerdà Amengual cantarà la Sibil·la i Àngel-Roser Seguí Molina, l’Àngel, mentre que el nin Andreu Pol Oliver dirà el Sermó de la Calenda.

Tant Marina Reus com Marina Martorell, i Agustina Cerdà com Àngel-Roser Seguí són alumnes de l’Escola de Música de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT