NIT FOSCA A LES PORTES D’UN LLARG CAP DE SETMANA

70

Després d’un breu parèntesi, Onit retorna amb la Nit Fosca, una celebració a mig camí entre l’anglosaxó Halloween i el nostrat Tots Sants, que obrirà les portes a un llarg cap de setmana durant el qual hi haurà cinema al Club, Baldufances a la plaça de ca les Monnares i inauguració de l’exposició “Guillem Bestard. Pintor desconegut” al Museu, així com l’activitat religiosa relacionada amb Tots Sants que ja es va apuntar ahir.

Nit Fosca

Avui, dijous 31 d’octubre, a partir de les 16 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi ha Nit Fosca que enguany es presenta com a “Horror express”.

Entre les 16 i les 18 hores, es faran activitats diverses com ara Pintacares Catrina, Llum de Loto, Fantasma penjat i elaboració de rosaris de llepolies sense gluten. Totes aquestes activitats estan pensades per a infants petits.

A les 18 hores, hi haurà un entretemps en què es durà a terme el joc de les ànimes.

PUBLICITAT

I a les 19 hores, s’obrirà el passatge de terror que enguany duu per títol “Horror express” i que, des d’Onit, apunten que es recomanat per a adults.

Per entrar a les activitats de la Nit Fosca V, cal fer un donatiu/entrada de 2 euros per a les activitats infantils i 3 euros per al passatge de l’horror. Aquestes entrades es poden comprar avui mateix al Claustre de Sant Domingo, però que també es pot adquirir de manera anticipada al Taller Pedro i Xisco i Electrònica Cuadrado.

Cinema al Club: Ray y Liz

Avui, dijous 31 d’octubre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà Ray y Liz, una pel·lícula dirigida per Richard Billingham i interpretada per Tony Way, Ella Smith, Justin Salinger, Sam Gittins i James Eeles.

Ray y Liz és un drama que explica com, als afores de Birmingham i al marge de la societat, la família Billingham duu a terme rituals extrems, trencant tabús en una vida determinada per factors que escapen del seu control. Basada en les memòries del fotògraf i director Richard Billingham, la pel·lícula se centra en els seus pares Ray y Liz, la seva relació i l’impacte que varen tenir en Richard i el seu germà petit Jason.

Estrenada el 6 de setembre de 2019, el film dura 107 minuts i el crític Jordi Costa a El País ha escrit que “Los encuadres cerrados, el gusto por la metonímia y unos fundidos encadenados casi oníricos dejan claro que detrás late la mirada de un poeta.”

El preu de l’entrada és de 5 euros per als socis del Club i de CineCiutat, i de 6 euros per als que no són socis de cap d’aquestes dues entitats.

Baldufances

Ja diumenge 3 de novembre, entre les 10 i les 20 hores, a la plaça de ca les Monnares, hi haurà Baldufances de la mà de Cap de Fibló.

Durant el matí, hi haurà tallers de baldufes i a les 12 hores, hi ha programat un espectacle de circ que duu per títol “El senyor de les baldufes”.

Qui vulgui dinar a la mateixa plaça de ca les Monnares, hi haurà coses per menjar i beure.

I, a partir de les 16 hores, hi haurà jocs i concursos sempre amb la baldufa com a protagonista.

Guillem Bestard. Pintor desconegut” al Museu

També diumenge 3 de novembre, a les 12’30 hores, al Museu de Pollença, s’inaugurarà l’exposició “Guillem Bestard. Pintor desconegut”. Aquesta mostra pictòrica descobreix una de les facetes menys conegudes del fotògraf Guillem Bestard de qui aquest 2019 es compleix el 50 anys de la seva mort.

L’exposició es podrà visitar fins al 6 de gener de 2020 al Museu de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT