NIT DE TANGO AMB CRISTINA VILALLONGA I VÍCTOR VILLENA

229

El mes de setembre comença amb una Nit de Tango amb la veu de Cristina Vilallonga i el bandoneó de Víctor Villena. Això serà el dimecres 1 de setembre, a les 20’30 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Durant la vetlada, Vilallonga i Villena interpretaran tangos amb lletres de poetes compositors com Homero Manzi, Jorge Luis Borges, Aníbal Troilo, els germans Expósito… A més a més, però, també deixaran sentir algunes cançons originals de Cristina Villalonga i, sobretot, les noves músiques que juntament amb Víctor Villena dediquen a autors com Fernando Otero, Enrique Delfino o Daniel Binelli.

A través del tango, el duet obri fronteres amb un diàleg entre Europa i Amèrica i obre també les portes a un univers poètic de passió i malenconia. La fórmula íntima de veu i bandoneó, permet conservar l’essència del gènere i, alhora, una expressió lliure i intensa.

De tota aquesta experiència en surt el disc Al final, que presenten amb aquest espectacle.

PUBLICITAT

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per tant, totes les persones interessades en assistir en aquest concert han de reservar l’entrada a través de ticket.ib o del telèfon 674 78 19 91.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT