NINS AL PARC

1068
Catalina Cerdà i Miquel Ripoll enmig de les bessones Catalina i Joana Cànaves.
Catalina Cerdà i Miquel Ripoll enmig de les bessones Catalina i Joana Cànaves.

Amb l’inici del curs escolar, retorna la rutina, i la racionalitat, a les nostres vides. Després de dos mesos de vacances, primer els mestres i després alumnes han retornat a la feina, un treball no sempre valorat com cal per la societat, en general, i pels pares, en particular. Tot i amb això, els mestres exerceixen la difícil tasca de formar, amb l’ampla càrrega de significat del terme, els pollencins del futur.
Més enllà de l’escola, tanmateix, hi ha espai per al temps lliure, l’esbarjo i el joc, que es reparteix d’una manera més assenyada que al llarg de les inacabables hores de lleure estiuenc. En aquest sentit, el parc infantil és el lloc de reunió, on molts de nins i nines es troben i comparteixen uns instants ben profitosos.
Els nins al parc d’aquesta fotografia són Miquel Ripoll i Catalina Cerdà, enmig de les bessones de can Nas, Joana i Catalina Cànaves. Aquest parc de la fotografia és el del carrer Cecili Metel, probablement el primer parc infantil de Pollença, encara que aquesta categoria de “primer” no vagi acompanyada de millors condicions.

Fotografia cedida per Catalina Forteza.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital

També et pot interessar