NETEGEN EL PONT ROMÀ DE PINTADES

561
Raquel Garduña fa les proves per netejar les pintades del Pont Romà.
Raquel Garduña fa les proves per netejar les pintades del Pont Romà.

Ahir, la restauradora Raquel Garduña va començar a fer proves amb productes abrassius i productes químics per veure quin dóna millors resultats per netejar les pintades que, al seu moment, varen fer al Pont Romà.
La mateixa Gardunya va presentar el projecte a l’ajuntament de Pollença que el va remetre a la comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca, perquè li donàs el vist i plau. Des de la Comissió, varen veure amb bons ulls la proposta, però volen determinar quin és el producte més addient per a la neteja. Per aquesta raó, una vegada realitzades aquestes proves, s’enviaran els resultats i Patrimoni aconsellarà quin és el producte més indicat per fer la neteja.
Una vegada s’hagi determinat quin producte dóna millors resultats, les tasques de neteja es poden allargar per espai de poques setmanes.
El pressupost presentat per Raquel Garduña per fer aquesta neteja és de 2.000 euros, una quantitat que assumirà l’ajuntament de Pollença íntegrament.
Ámb aquesta neteja, l’Ajuntament continua amb la revalorització d’aquell espai. Primer netejaren el solar municipal del davant, ara netegen el Pont Romà i, de manera imminent, tenen previst prohibir l’estacionament de vehicles davant l’accés al Pont.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT