NEIX L’ASSOCIACIÓ NÀUTICA ALBERCUTX

436

L’Associació Nàutica Albercutx (ANA), conformada majoritàriament per propietaris d’embarcacions fondejades a la badia de Pollença, ja és una realitat. L’associació va néixer arran d’una reunió que va tenir lloc a l’Hostal Borràs a final de juliol en la qual participaren un 30 de propietaris de barques fondejades entre el Club Nàutic i la base militar del Moll. Aquella primera reunió va ser convocada pel grup de Facebook “Puerto Pollença Fans” i motivada per una roda de premsa prèvia del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, en la que sol·licitava a Costes que es regularitzassin els fondejos. Ara, després de mitja dotzena de reunions més, ANA ha estat registrada legalment i ja compta amb 108 socis.

Segons explica Troels Muller, administrador del Grup de Facebook “Puerto Pollença Fans” i membre de la junta directiva d’ANA, explica que el principal objectiu de l’associació serà ajudar al poble a resoldre el problema dels fondejos i promoure activitats nàutiques. Muller admet que les embarcacions fondejades tenen una part de responsabilitat en el problema de la contaminació de l’aigua de la badia, i per aquest motiu han preparat un projecte que presentaran a l’Ajuntament de Pollença i a altres institucions.

De moment els socis no han de pagar cap quota i qui es vulgui fer soci o informar-se de les activitats de l’associació ho pot fer enviant un missatge privat al grup de Facebook Puerto Pollensa Fans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT