Negoci obert, poble viu: VITAL ESPORT

362

A la planta baixa del carrer Bisbe Desbach, número 20, de Pollença, l’esportista Sergi Gómez Socias va inaugurar el gimnàs Vital Esport. Era dia 11 de gener de 2021 i dos dies després, el 13 de gener i per mor de l’alt risc de contagi de coronavirus, el Govern va ordenar tancar els gimnasos.

Després de setmanes d’inactivitat, aquests dies, Vital Esport ha pogut reobrir complint amb les mesures sanitàries vigents per fer front a la covid-19.

De dilluns a divendres, obrin de 8 a 20 hores i els dissabtes dematí. Tot i amb això, “sempre és millor demanar hora prèviament a través del telèfons 971597155 o 683531419”, explica Sergi. A més a més, a Vital Esport disposen d’una aplicació per a mòbil a través de la qual el client pot reservar els entrenaments.

Degut a les restriccions per la covid-19, ara mateix, els grups a l’interior del gimnàs Vital Esport estan limitats a sis persones i a deu, si els entrenaments es fan a l’exterior.

PUBLICITAT

Sigui com sigui, a Vital Esport, ofereixen gimnàstica sense impacte o gimnàstica suau; condicionament físic per a infants d’entre 5 i 12 anys; crosstriming masculí i femení, això és practicar el màxim d’esports possibles dedicant cada dia a un esport en concret, i entrenaments personals de pretemporada, manteniment…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT