Negoci obert, poble viu: TRAÇ. IMPREMTA DIGITAL

384

Situada al carrer Formentor cantonada amb Almirant Cervera del Port de Pollença, Traç. Impremta digital és una empresa familiar dedicada al disseny i a la impressió. De fet, fan impressions en petit com en gran format, a més a més, també realitzen vinils, retolen vehicles, fan cartelleria per a locals comercials… i estampen tèxtil amb treballs personalitzats amb independència de la tirada. Un dels principals objectius es donar sol·lucions integrals a les empreses, des del diseny del logotip, fins a la impresió de publicitat, la instal·lació dels rotuls i fins i tot la impresió de la roba de treball.

Els germans Quica i Rafel Vilanova obriren Traç. Impremta digital l’any 2012 al mateix carrer Formentor, molt prop de l’actual oficina, on es traslladaren el 2018. Des d’aleshores ençà, s’han fet amb una clientela, majoritàriament local.

Traç digital té obert tot l’any de dilluns a dijous de 9 a 13 i de 15 a 18 i divendres de 9 a 16.00. A www.trasdigital.com es pot trobar informació de tots els seus productes. També estan presents a instagram (@trasdigital) i Facebook (@trasdigital) i a Google my Bussines on informen als seus clients de totes les novetats i ofertes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT