NEGOCI OBERT, POBLE VIU: SERVEIS ELÈCTRICS

164

Serveis Elèctrics i d’Aigua és una empresa especialitzada en instal·lacions elèctriques i d’aigua, a més d’una botiga d’il·luminació. Obren de dilluns a dijous entre les 8 i les 16 hores, i els divendres de 8 a 15 hores. El telèfon de contacte és 971 86 57 38.

Des de Serveis Elèctrics i d’Aigua han enviat la següent nota, per explicar qui són i quin és el seu futur després de la pèrdua de Miquel Llobera “Sopera”, un dels fonaments de l’empresa:

“L’any 1993 de la feina d’un grup d’amics va sorgir Serveis Elèctrics i d’Aigua. No és només una empresa, som una família i, per desgràcia, hem perdut una part important.

Tot i que el seu record ens acompanyarà sempre amb nosaltres, Serveis Elèctrics continua, seguim lluitant en aquests temps que ens toquen viure, per mantenir no només els llocs de feina de les famílies que composes aquesta empresa, sinó per seguir en contacte i servint als nostres clients.

PUBLICITAT

Per això, Ramon Cifre i Mateu Capllonch, i tots els membres que formen Serveis Elèctrics volen agrari clients, amics i coneguts, les mostres d’afecte i respecte rebudes per recordar qui era una part fonamental de l’ànima de Serveis Elèctrics.

I, com sempre, vos esperam al carrer Joan XXIII, número 131, del Port de Pollença amb el millor dels nostres somriures i disposició, ja que no hi ha millor manera de recordar Miquel Llobera que seguir endavant.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT