NEGOCI OBERT, POBLE VIU: NET I POSAT, DESCOMPTES ESPECIALS PER RENTAR MANTES I EDREDONS

570

Les germanes Antònia i Magdalena Plomer Salas varen inaugurar Net i Posat l’any 2016, oferint servei de bugaderia convencional i també un innovador sistema de bugaderia d’autoservei, on els clients disposen de rentadores i assecadores automàtiques, on rentar i assecar tot tipus de roba durant els 365 dies l’any, entre les 9 i les 20 hores.

Pel que fa al sevei de bugaderia convencional, a Net i Posat, ofereixen recollida de roba, rentat, planxat i lliurament. A més a més, també donen servei a habitatges de lloguer vacacionals i servei de neteja de roba de feina. Per aquest servei, Net i Posat obri de dilluns a divendres, de 9 a 13’30 hores, ara que ja fan horari d’hivern.

Aquest mes d’octubre de 2020 i per ajudar davant les dificultats econòmiques derivades de la pandèmia de la covid-19, Net i Posat ofereix descomptes d’un 10 per cent en el rentat de mantes i edredons.

Mallorca North Villas

Des d’aquest 2020, Net i Posat comparteix espai amb Mallorca North Villas, un negoci de lloguer vacacional que gestiona Aina Alcina Plomer.

PUBLICITAT

En aquests moments, Mallorca North Villas cerca apartaments, xalets i cases per llogar com a habitatges vacacionals. A més a més, ofereixen lloguer i altres serveis segons voluntat dels clients.

Net i Posat i Mallorca North Villas comparteixen local al carrer Cecili Metel, número 104, planta baixa, de Pollença. El seu telèfon és el 971543819 i el correu electrònic info@netiposat.com

Trobareu més informació a les webs de www.netiposat.com i de www.mallorcanorthvillas.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT