Negoci obert, poble viu: LINFADRENA

1593

Fa pocs dies que Àngela Crespí Salas ha obert un nou negoci a Pollença, es diu LinfaDrenA, i està situat cal carrer Joan Baptista Cabanilles, 24 baixos C de Pollença.

N’Àngela és nutricionista, però des de que estudiava li interessa molt el tema del món limfàtic, que a Mallorca no és gaire conegut ni tractat, i per això es va formar en el tema per poder mostrar els beneficis que té.

Es dedica a fer Drenatge limfàtic manual tractant moltes coses com són els linfedema, retenció de líquids, cel·lulitis, estrès, ansietat, cops, cremades, ciàtiques, artrosis, fibromiàlgia, etc. a més a més fa tractaments específics per embarassades i postoperatoris.

La tècnica que utilitza fa que el cos vagi absorbint els líquids de manera natural i els vagi eliminant.

PUBLICITAT

Així mateix es dedica a l’Auriculoteràpia que consisteix en una casta de tractament consistent en usar llavors naturals que es posen a l’orella amb unes tiretes i que ajuden a estar més tranquils, dormir millor, a no tenir migranya o dolors musculars. Explica que és un completament als drenatges.

Àngela Serra te horari de dilluns a dijous de 10 a 20 hores. Per concertar horari es pot telefonar al 680609380 o al mail angela@linfodrenaje.com. I si voleu tenir més informació també es pot consultar la seva pàgina www.linfodrenaje.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT