NEGOCI OBERT, POBLE VIU: LA PARRA, UN RESTAURANT AMB SOLERA

454
Jaume Miquel Gual Bryant és la tercera generació del restaurant La Parra.

L’any 1962, Joan Gual va obrir La Parra, un dels restaurants amb més solera del Port de Pollença.

Especialitzats en cuina mallorquina tradicional, aquesta és la tercera generació de la família Gual als fogons de La Parra. Allà s’hi couen arrossos i paelles, així com també plats a base de carn i de peix típics de la cuina mallorquina com albergínes farcides, tumbet, peix a la mallorquina, porcella rostida… Ben segur que no hi falta un bon assortiment d’entrants i de postres.

Seguint l’exemple del padrí i del pare, Jaume Miquel Gual Bryant es decanta pels productes de primera qualitat, local, fresc i de temporada per cuinar la carta de La Parra, un restaurant amb caràcter familiar i gastronomia mallorquina.

El restaurant La Parra està ubicat al carrer Joan XXIII, número 84, del Port de Pollença. Podeu reservar a través del telèfon 971865041 o del correu electrònic jaumegual@cellerlaparra.com. La pàgina web de La Parra és www.cellerlaparra.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT