Negoci obert, poble viu: JAPAN LAB

1313
Roberto i Irene han inaugurat Japan Lab, un lloc de sushi i cuina japonesa.

Es diuen Roberto i Irene, són italians i aquests dies han inaugurat Japan Lab, on preparen menjar japonès casolà. En aquest sentit, cal destacar que són especialistes en sushi.

Japan Lab està al carrer Munar, número 6, de Pollença. Obrin de de 12 a 16 hores i de 19 a 22 hores, els dimecres matí i els dijous tenen tancat. Per a comandes, podeu telefonar al 971949231 o bé enviar un correu electrònic a japanlabmallorca@gmail.com

Roberto ha treballat durant set anys en un restaurant japonès i n’és un bon coneixedor de la seva cuina.

Pel que fa a la carta és de destacar, sobretot, el sushi. Ara bé, també preparen gyozas, tempura, donburi i chirashi de carn, de peix i de verdures. De fet, és notable la quantitat de plats vegetarians que hi ha a la carta. Conscients de les al·lèrgies i intoleràncies, ofereixen assessorament als consumidors. A més a més, disposen de cerveses japoneses i sake.

PUBLICITAT

Tot i que disposen d’algunes taules, poquetes perquè l’espai és petitó, de moment, preparen per endur i ofereixen servei a domicili a través de “A taula”.

Ells són conscients que la clientela dels restaurants japonesos o bé són coneixedors i amants d’aquetsa gastronomia, o bé és que gent que vol provar nous gustos.

De moment, la clientela són pollencins i residents. Però esperen que, amb l’arribada de turistes, creixi la feina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT