Negoci obert, poble viu: FORN I PASTISSERIA BISANYES

440
El forner i pastisser Antoni Bisanyes.

Forn i pastisseria Bisanyes fa pa mallorquí amb llevat autèntic, o sigui que tant el moreno com el blanc, l’integral i el lloguets no duen llevats prefabricats. A més a més, fan productes de temporada com bunyols o panellets, i llepolies de sempre com tortells, pastissos, productes de xocolata…

Al local del carrer Joan XXIII del Port de Pollença, a més de despatx, disposen d’un espai amb taules i cadires per fer un cafetet i acompanyar-lo amb alguna delicia feta al Forn i pastisseria Bisanyes.

L’any 1979, Antoni Bisanyes va obrir un forn i pastisseria amb un concepte renovat. El primer obrador de Bisanyes a Pollença va ser al carrer Roca Tomàs, tot i que ben aviat va passar al cèntric carrer del Temple, prop de la Parròquia. Un any mes tard, el 1980, va obrir el despatx del Moll.

Per suposat, tot és fet d’Antoni Bisanyes, mestre artesà pastisser i propietari d’una empresa que compta amb la qualificació d’artesana des de l’any 1990.

PUBLICITAT

Per encàrrecs, podue passar pel carrer Joan XXIII, número 125 del Port de Pollença o bé telefonar al 971867016.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT