NADAL I QUALQUE COSA MÉS

55

Seguim amb l’agenda d’aquesta dies, uns dies amb activitat marcadament nadalenca, o no.

Festa solidària

El dissabte 22 a l’horabaixa els jardins Joan March i la Taverna s’ompliran de música i bon ambient amb la Festa Solidària de Nadal que ha organitzat l’associació Som Pollença. La festa començarà a les 16 hores amb la música de Xeremiers Orats i els glosats de Pere Guillem Cifre. També a les 16 hores sonaran “Los 40 clásicos Mallorca”. A les 17,30 començaran a sonar els DJ’s Tolo Sanz, Christian Mir, Jaume Colomar i Martí Morro, que posaran música fins a les 12 de la nit. Entre les 16 i les 19 hores també hi haurà una festa infantil per als més petits amenitzada per als joves de ONIT i a partir de les 17 hi haurà servei de cuina ofert per Doran-T. A més hi haurà mercadet i stands d’entitats locals, i la Taverna es convertirà en un “disco-pub” on fer una copa i una ballada. Tambè, per quan hi hagi fam, hi haurà foodtrucks.

Els beneficis obtinguts amb la festa seran destinats a ajudar en diferents causes solidàries, tant individuals (desnonaments, damnificats inundacions, etc.) com projectes col·lectius.

PUBLICITAT

Bingo Ca de Bou

Avui, dissabte 22 de desembre, a partir de les 17 hores, hi haurà un bingo al bar Casa Manolo del Port de Pollença a benefici de Ca de Bou.

Banda de Música

Demà, diumenge 23 de desembre, a les 17’30 hores, a l’Església del Convent, la Banda de Música oferirà el tradicional Concert de Nadal, un concert que se centrarà en un repertori propi de Nadal i de Cap d’Any amb nadales i valsos com a eix central.

La novetat d’aquest 2018 és que la xocolata amb ensaïmada de després del Concert de Nadal serà solidària amb els damnificats de les torrentades a Pollença. Per dos euros, el públic del Concert de Nadal de la Banda podrà assaborir una escudella de xocolata calentona i un tall d’ensaïmada. Els doblers recaptats es destinaran a ajudes per a les persones afectades per l’aiguat del passat 18 d’octubre.

Cor de Pollença

Demà, diumenge 23 de desembre, a les 19 hores, a l’Església de la Mare de Déu del Carme del Port, el Cor de Pollença també oferirà un Concert de Nadal.

Organitzat per l’Associació de Veïns del Port de Pollença, el Concert de Nadal del Cor de Pollença és obert a tothom que vulgui escoltar, i fins i tot cantar, cançons nadalenques d’ara i de sempre.

L’entrada al Concert de Nadal del Cor és per taquilla inversa; o sigui que, en acabar, cadascú farà una contribució econòmica que es destinarà al manteniment de la Parròquia del Port.

Teatre al Club: Els altres

Demà, diumenge, el 23 de desembre, a les 19 hores, al Club Pollença, Cultural-ment posarà en escena Els altres de Salvador Oliva, un homenatge a les víctimes del franquisme.

Interpretat per Salvador Oliva (autor del text), Marga López i Xavi Núñez, Els altres està dirigit per Luca Bonadei i fa memòria dels fets ocorreguts durant la guerra i la posterior dictadora de Franco. Els altres és reconeixement per a totes aquelles persones que patiren represàlies, que foren assassinats, torturats o mutilats, però també per a les seves famílies, els drets perduts, les usurpacions, les violacions, les mentides, els robatoris, la discriminació, la defenestració, l’exili, la presó, la mort de la cultura, la manca de llibertat, l’endarreriment del país, el silenci… i, sobretot, la por que alguns volen mantenir en silenci i en l’oblit.

L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT