N2 PRODUCTION REPARTEIX ELS DOBLERS DE LES ENTRADES A BENEFICÈNCIA

152
Instantània d'un dels assajos de The Thrill of Love que N2 Productions preparava per al mes de març.

La companyia teatral N2 Production, davant la impossibilitat de representar The Thrill of Love programada per al passat mes de març, ha anunciat que repartirà els doblers de la venda anticipada d’entrades a beneficència. Així mateix, i davant els moments difícils, si algú vol recuperar els doblers abonats per unes entrades que no podran fer servir, es pot posar en contacte amb Nickie Baylis a través d’un missatge privat del Facebook o bé d’un WhatsApp al 680 88 77 28, abans de demà 7 d’agost.

N2 Production ha decidit donar els doblers de la venda anticipada de les entrades al Fons de Violència Domèstica dels Lions i al Banc d’Aliments de Pollença, a parts iguals.

N2 Production havia de representar The Thrill of Love els dies 13 i 15 de març, al Club Pollença, però es va veure afectada per la suspensió de l’activitat derivada del confinament per evitar la propagació de la covid-19. Les entrades del divendres 13 de març s’havien exhaurit, la companyia va decidir fer una funció el diumenge 15 de març.

The Thrill of Love és una obra de teatre en anglès basada en la tràgica vida i mort de Ruth Ellis, la darrera dona penjada al Regne Unit després de ser condemnada per l’assassinat del seu amant, David Blakely. La funció va més enllà de la història “oficial” i es planteja les innombrables preguntes que quedaren sense resposta i que poden arribar a capgirar els esdeveniments.

PUBLICITAT

Per dur a terme la funció, N2 Production comptava amb la col·laboració de NMBC Lions i l’àrea d’Igualtat de l’ajuntament de Pollença. A més a més, hi havien de participar persones que havien vengut de fora de Mallorca.

La recaptació de les entrades, que valien 8 euros, s’havia de destinar a fer tallers, activitats i dinàmiques per treballar la salut afectivo-sexual de l’alumnat dels centres de secundaria del municipi de Pollença. Finalment i degut a les moltes dificultats sorgides des del passat mes de març, N2 Production ha decidit destinar els doblers a beneficència.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT