MÚSICA I SOLIDARITAT EN LA PRESENTACIÓ TERRA FERMA DELS BALLUGALL

145
Caràtula del tercer disc de Ballugall: Terra ferma.

Demà, dissabte 12 de desembre, a les 19 hores, a l’Església del Convent, Ballugall presenta el seu darrer treball discogràfic: Terra ferma; un concert que combina música i solidaritat. I és que, a més de donar a conèixer els temes inclosos en aquest Expendet Play (EP), destinaran els beneficis de les entrades a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) i els aliments que dugui el públic, al Rebost Solidari de la Fundació Afama.

El preu de l’entrada és de 3 euros, una quantitat que es destinarà a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA). Les entrades es poden comprar a través de la plataforma ticketib.com

Terra ferma de Ballugall inclou tres cançons: “El far de Formentor”, “La dama d’aigua” i “Bolero acusador”. Des de Ballugall, informen que Terra ferma es pot descarregar gratuïtament a la seva web o bé comprar a la majoria de plataformes digitals. De fet, la idea inicial del grup musical pollencí era de no vendre el disc. Ara bé, a la presentació de demà, aquells que aportin algun aliment per al Rebost Soldiari de la Fundació Cors Oberts, el rebran com a regal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT