MUSICA I ECOLOGISME ES MESCLEN EN UN ACTE PECULIAR

496

Us imaginau netejar una platja de fems mentre una orquestra interpreta peces de música clàssica per als voluntaris? Idò això és el que va passar a Cala Barques el 20 de setembre.

Es tracte d’un acte que va encetar el Festival BTHVN Mallorca-Pollença 2020, un projecte la jove Associació Orquestra de Cambra de Mallorca que ha tingut lloc durant els mesos de setembre i octubre. Amb aquest festival no només es pretenia recordar la figura i composicions de Ludwig van Beethoven, de qui aquest 2020 se celebra el 250 aniversari del seu naixement, sinó que també hi ha tractat de recollir l’esperit polític i social del músic. Per aquest motiu a més dels quatre concerts que han tingut lloc a diferents indrets del municipi, també s’han dut a terme uns sèrie d’actes paral·lels com aquesta recollida de fems musicada, un flashmob, o una taula rodona.

Ara la mateixa organització del festival ha penjat aquest vídeo de la recollida de fems a Cala Sant Vicenç a la qual hi participaren voluntaris de les associacions ONIT i AFAMA.

Aquesta activitat s’emmarca dins el PASTORAL PROJECT. Un projecte a escala europea emparat per la ONU que pretén, aprofitant el 250è aniversari del naixement de Beethoven, emprar la seva música com una eina de conscienciació mediambiental.

PUBLICITAT

Beethoven era un amant de la natura, un espai on es refugiava i on cercava inspiració. Que la seva música pugui ser una eina per a remoure consciències ha estat l’objectiu d’aquesta activitat. Per això us demanam ajuda en la difusió d’aquest vídeo, per tal que el missatge pugui arribar a quanta més gent millor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT