MUSEUS SEGURS I OBERTS A LES VISITES GUIADES

85
Foto: Museu de Pollença.

El Museu de Pollença és un dels nou museus que formen part del projecte Museus com a corredors segurs, una iniciativa apropar nous públics a través de visites guiades.

Els altres vuit museus que, juntament amb el de Pollença, participen al projecte Museus com a corredors segurs són el Museu d’història de Manacor, els Museus Marítim de Mallorca i de Ciències Naturals a Sóller, el Museu Arqueològic de Son Fornès a Montuïri i el Museu del Calçat d’Inca, així com el Museu de Mallorca, el Museu d’Art Sacre i el Museu es Baluard, tots tres a Palma.

El projecte Museus com a corredors segurs fou presentat per directors i tècnics dels museus tot just esmentats, a Manacor, on posaren de manifest que l’idea és obrir les instal·lacions, perquè puguin ser visitades i enteses per als mallorquins que, de manera habitual, no freqüenten aquests espais. Per suposat, sense renunciar a la seguretat sanitària tan important en aquests moments i recordant que la cultura és segura.

Perquè tothom mallorquins i residents conegui aquestes instal·lacions públiques, els nou Museus que prenen part al projecte ofereixen una vista guiada de manera gratuïta per a petits grups d’entre 4 i 10 persones. El projecte Museus com a corredors segurs, com a mínim, s’allargarà fins al mes de juny de 2021.

PUBLICITAT

Les persones interessades en participar en aquesta visita guiada gratuïta només han de telefonar al museu que els faci ganes conèixer. També es poden posar en contacte amb el Museu de Pollença que farà els tràmits per concertar la visita a qualsevol dels museus que participen al projecte Museus com a corredors segurs.

Aquí teniu els telèfons i la informació necessària per concertar les visites als museus que participen al projecte Museus com a corredors segurs.

A la primera visita, el museu els oferirà un passaport i el grup que visiti els nou museus obtindrà un regal a la seva visita. Per suposat, no és obligatori visitar tots els museus.

Aquesta acció tracta d’aprofitar les limitacions de la covid 19 per descobrir Mallorca i aprofitar per “conèixer, apreciar i estimar tot el patrimoni que conserven els nostres museus. No s’estima allò que no es coneix! i els nou museus que participam en aquesta acció milloram l’oferta per facilitar que vos-hi apropeu”, senyala el Museu de Pollença a través de la seva pàgina de Facebook.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT