MOLTS ÀNIMS, SETE!

800
L'olímpic pollencí Sete Benavides. Foto: Micer.

Després de superar les semifinals de la modalitat C1 200 de piragüisme en aigües tranquil·les als Jocs Olímpics de Rio 2016 i d’aconseguir el segon millor temps de la sèrie, el palista pollencí Sete Benavides arriba avui a la final, la prova definitiva per fer-se amb la desitjada medalla olímpica.

Des de puntinformatiu.cat, li desitjam molts ànims i informam els lectors que, tal i com ja feren alguns ahir, poden animar Sete Benavides en aquesta prova decisiva a través de la pantalla gegant que s’instal·larà al Club Nàutic del Port de Pollença, a partir de les 14 hores, d’avui dijous 18 d’agost.

Amb una piragua amb els colors de Pollença, negra i vermella, ahir Sete Benavides va fer un temps de 40’038 segons. Després d’haver encapçalat la prova durant els primers 150 metres, no va poder superar el brasiler Isaquias Queiroz.

Avui, dijous 18 d’agost, a les 14’16 hores, Sete Benavides disputarà la final de la competició de C1 200, una de les proves més explosives i espectaculars de les que es viuran a les instal·lacions de Lagoa. Benavides, que ahir va fer el segon millor temps, pot fer-se amb una medalla olímpica i així deixar enrere l’espineta de Londres 2012, on va quedar quart en el seu debut en uns Jocs Olímpics.

PUBLICITAT

Nascut a Pollença el 1991, Sete Benavides destaca per una trajectòria esportiva intensa i exitosa, sobretot a partir de 2007. Cal apuntar que el 2009, Benavides representa el Club Nàutic, entitat esportiva on es va iniciar en la pràctica del piragüisme en particular i dels esports nàutics en particulars.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT