MOLT PER FER AQUEST CAP DE SETMANA!

444
Escena d'Es Güelu, l'obra de teatre que es podrà veure diumenge al Club Pollença.

Avui som divendres, un divendres estrany per mor de la festa de dimecres, i s’obre un cap de setmana amb molt per fer a Pollença.
Abans de començar amb l’agenda, cal dir que ahir, al Club Pollença i dins el marc del “Mes de la dona”, es va inaugurar l’exposició “La selva dels estereotips”, una mostra que es pot visitar fins al 16 de març.

Divendres
A les 20 hores, al Museu Dionís Bennàssar, Euroclàssics presenta Les músiques de Shakespeare, un espectacle modest que espipella fragments d’obres del dramaturg anglès amb peces musicals inspirades en aquests textos. Els intèrprets són els pianistes, Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès, i la soprano Marga Rodríguez, així com l’actor Rodo Gener. El preu de l’entrada a Les músiques de Shakespeare és de 10 euros.
A les 20’30 hores, al Club Pollença, el professor de la Universitat de Barcelona, Antoni Vives, parlarà de “Turisme i ecologisme” dins el marc del Curs d’Història de Pollença que aquest 2017 està dedicat a “Sueques i picadors en temps del Vaticà II (1960-1975).

Dissabte
A partir de les 10 hores, itinerari per can Febus i la Vinyeta del Pont Romà, per iniciar així el procés participatiu.
Entre les 10 i les 12 hores, a la Sala del Claustre del Convent de Sant Domingo, l’associació Cap de Fibló impartirà un taller de teatre d’improvisació per a persones d’entre 18 i 99 anys. El preu del taller és de 3/10 euros.
A les 19 hores, a la galeria Dionís Bennàssar s’inaugura l’exposició “Allegro, ma non troppo…” de Gabriel Lavezzari. La mostra es podrà visitar fins al 30 de març.
A les 20’30 hores, al Club Pollença, l’arquitecte Lluís Clotet, Premi Nacional d’Arquitectura 2010, parlarà sobre “ni dintre ni fora”.

I diumenge
A les 19’30 hores, al Club Pollença, es representarà Es Güelu de Javier Matesanz; un drama amable, una comèdia amarga interpretada per Enric de las Heras, Joan Carles Bestard, Catalina Rossell, Martí Serrano i Adrià Amorós.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT