MOLT MÉS QUE SANT VALENTÍ

112

Avui, 14 de febrer, és sant Valentí, una data recentment vinculada a l’amor. Per això, els usuaris de PRODIS en col·laboració amb alguns voluntaris fins a les 13 hores, tenen una paradeta muntada a la plaça Major, on hi ha objectes elaborats als seus tallers i també alguna llepolia per a aquells que vulguin dir un t’estim molt especial.

Tanmateix, però, el cap de setmana que avui comença inclou altres activitats com ara teatre familiar, ball de pagès, música i una excursió.

Núvol, núvol

Demà, dissabte 15 de febrer, a les 11’30 hores, al Club Pollença, la companyia Periferia Teatre posarà en escena l’obra Núvol, Núvol, una història carregada de tendresa. Llum és un ésser màgic que viu en els núvols i un dia, un aviador s’estavella en el seu núvol. Llum l’ajuda i s’enamora d’ell. Perquè l’aviador pugui tornar a casa, Llum li dona les seves ales. A partir d’aquest moment, ja no podrà volar de núvol en núvol i acabarà caient a terra.

Interpretada per Irisa Pascual i Mariso García, Núvol, Núvol està pensada per a infants majors de 5 anys. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT

Mostra de Ball de Pagès

Aquest dissabte 15 de febrer, a partir de les 18 hores, a la plaça Major de Pollença, hi haurà una Mostra de Ball de Pagès. Hi participaran l’Associació Cultural Brocalet de Llorito i Racó de Tramuntana amb Ballugall de Pollença.

Gala de l’esport al RCNPP

El dissabte 15 de febrer a les 19 hores tindrà lloc al saló d’actes del RCNPP t la Gala de l’Esport 2020. La Secció esportiva presentarà els equips de vela i piragüisme i es reconeixeran els mérits esportius aconseguits durant la temporada 2019 pels esportistes del Club.

Al Barranc de Biniaraix amb l’AVVP

Aquest diumenge, 16 de febrer, a les 9 hores, a la plaça del Monument d’en Costa, es trobaran els excursionistes per anar al Barranc de Biniaraix amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP). Els participants han de dur pa i taleca de casa per berenar i per dinar.

Els interessants en participar en aquesta activitat de l’AVVP s’han d’apuntar prèviament passant per la caseta del parc infantil del carrer Cecili Metel de Pollença, que tenen oberta els dimecres de 18’30 a 20 hores, o bé telefonar a Tomeu (655815559) o a Mateu (629635727). El preu de l’excursió és de 10 euros i inclou l’autobús per anar i venir.

Tabulatura” per Ferran Pisà

Aquest diumenge 16 de febrer, a les 19’30 hores, al Club Pollença, hi haurà un concert per a tiorba sola a càrrec del músic mallorquí Ferran Pisà. Amb el nom de “Tabulatura”, Pisà interpretarà música del segle XVII, quan va néixer la tiorba, un llaüt de catorze cordes de so profund i greu que neix a Itàlia al voltant de 1600 per acompanyar els cantants del gènere musical operístic italià.

L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT