ELS MISSATGERS REIALS ARRIBEN AVUI AL PORT DE POLLENÇA

25

Els Missatgers Reials arriben avui, dimarts 2 de gener, al Port de Pollença per recollir les cartes que els nins i nines del Moll adrecen a Ses Majestats d’Orient amb els seus desitjos i il·lusions.

A les 18 hores, des de la plaça Miquel Capllonch del Port, sortirà una comitiva per anar a rebre els Missatgers al Reial Club Nàutic a la seva arribada. Des d’allà els acompanyaran a la plaça Miquel Capllonch, on els Missatgers després d’adreçar unes paraules als infants, recolliran les seves cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Demà, dimecres 3 de gener, a les 18 hores, el Pregoner arribarà a la plaça Major. Allà els nins i nines podran saludar i fer-se fotos amb el Pregoner, a l’hora que deixaran les cartes que han escrit per a Melcior, Gaspar i Baltasar als patges.

Ses Majestats d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el municipi de Pollença, aquest divendres 5 de gener, a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port i a la plaça Major de Pollença.

PUBLICITAT

Voluntaris per adobar l’Estrella del Puig

El fort vent que ha bufat aquests dies ha fet malbé l’Estrella del Puig. Per això, calen mans per poder adobar l’Estrella i que pugui brillar com cal la nit del 5 de gener, quan Ses Majestats d’Orient visiten el municipi de Pollença.

Aquells que l’horabaixa d’aquest dijous 4 de gener, tenguin disponibilitat per pujar al Puig i col·laborar com a voluntaris en el restabliment de l’Estrella, es poden posar en contacte amb algú de l’organització.

Música de Reis

Més allà de la màgia que acompanya els Reis d’Orient, aquests són dies per a la música, aquest llenguatge universal.

Demà, dimecres 3 de gener, a les 20 hores, a l’església del Convent, hi haurà el concert de l’Ensemble Tramuntana. El preu de l’entrada a aquest concert és de 15 euros per al públic en general, si bé els estudiants paguen 5 euros i els menors de 12 anys no paguen.

Finalment, dissabte 6 de gener, dia dels Reis, a les 18’30 hores, a l’església de Sant Jordi, a Pollença, el Cor de Pollença farà el ja tradicional Concert de Reis amb un repertori de nadales i altres cants típics de Nadal, i també sota la direcció de Joan Rosselló Nadal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT