MIQUEL ÀNGEL MARCH, CANDIDAT DE JUNTS AVANÇAM

184

– Quina motivació personal us ha empès a presentar-vos com a batle de Pollença?

Per consolidar els projectes i iniciatives que aquesta legislatura hem tirat endavant. Allò que s’ha començat, s’ha d’acabar, però també perquè volem iniciar nous projectes per deixar un municipi millor del que trobàrem.

– Com valorau els membres de la vostra candidatura?

PUBLICITAT

La nostra candidatura és immillorable. Cadascú amb les seves competències ha duit endavant una molt bona tasca amb notables millores amb la gestió municipal.

– Quins són els tres punts més importants del vostre programa?

El primer de tot és crear una escoleta municipal de 0 a 3 anys a Pollença. Aquesta legislatura vàrem reflotar l’escoleta municipal de la Gola, al Port, i ara toca a Pollença.
Llavors volem seguir aconseguint inversions per a Pollença; aquesta legislatura entre inversions municipals, insulars i autonòmiques hem invertit 17 milions d’euros. Però hem d’aconseguir més inversions per al projecte de segona línia del Port (ara començarem amb Miquel Capllonch i carrer Formentor); per al de Sant Vicenç…

I volem continuar apostant en temes socials. D’entrada cal completar els equipaments sanitaris tant a Pollença com al Port. Llavors volem facilitar l’accés a l’habitatge, amb habitatges assequibles i socials.

Però… duim més de 200 propostes al programa de Junts Avançam!

– A l’hora de fer pactes, quines són les línies vermelles que no estau disposats a creuar?

Parlar de pactes abans de saber els resultats… no té sentit. Les línies vermelles vendran amb el programa. Això sí, el futur govern passarà per un pacte i, si hi som nosaltres, haurà de ser un govern clarament progressista.

– Amb qui pactaríeu i amb qui no?

No té sentit parlar de pactes sense saber els resultats.

– Per quina raó us haurien de votar a vosaltres i no als altres partits?

Per dos motius: per la molt bona gestió que hem fet dels recursos a partir de les competències municipals, i perquè som els que presentam les millors propostes per a Pollença.

– Quants regidors creis que traureu?

No crec que hi hagi molts de canvis respecte les darreres municipals, hi pot haver un regidor que balli amunt o avall a algunes candidatures, però…
Allò que sembla més evident és que el futur govern passarà per un pactes i que les persones seguiran dictant als polítics allò que volen per aconseguir un major consens.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT