MESURES MÈDIQUES PER EVITAR CONTAGIS

1077

Des del Centre de Salut de Pollença, recomanen mesures mèdiques per evitar contagis a l’hora que estan pendents de les directrius que els passin des de IB-Salut.

Principalment demanen:

  1. No anar al Centre de Salut si no és urgent.
  2. Si presenten símptomes respiratoris, que telefonin 971 53 23 01 abans d’anar al Centre de Salut.

Fernando Simón, el director del CCAES, te explica por qué es importante seguir a rajatabla las recomendaciones de los expertos.Debemos implicarnos todos y todas para #FrenarLaCurva.

Publicada por Ministerio de Sanidad en Miércoles, 11 de marzo de 2020

Per altra banda, informen que se suspenen les analítiques fins a proper avís. Ara bé, aquelles persones que tenguin cita per fer-se una anàlisi poden anar-hi el dia i hora acordats. Tot i amb això si presenten símptomes respiratoris, que no hi vagin.

PUBLICITAT

Les consultes es mantenen així com estaven donades i sempre a l’espera de noves directrius.

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, Alejandra Valero, assegura que “a dia d’avui, la situació està controlada, però no sabem què pot passar. Per damunt de tot, hem d’evitar que aquí es repeteixi allò que es viu a Itàlia”. Per aquesta raó, demana “paciència a tothom per evitar contagis”.

Finalment, insisteixen en la importància de seguir una higiene rigurosa, sobretot de les mans, així com evitar tocar-se ulls i boca. I també recomanen que, en la mesura del possible, s’eviti sortir de casa, sobretot si es tracta grups de risc com persones majors o malalts crònics.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT