MESURES DE SEGURETAT AL CEMENTIRI PER TOTS SANTS L’ANY DEL COVID-19

422

Tot i estar en plena segona onada, aquest Tots Sants es podrà anar al cementiri a visitar les tombes dels essers estimats, però s’haurà de fer amb coneixement i respectant una sèrie de mesures de seguretat.

L’entrada del cementiri s’ha dividit en dos carrils, un d’entrada i un de sortida tant a la part antiga com a la part nova. A més a més, s’han posat gels hidroalcohòlics per garantir el rentat de mans.

També s’han col·locat uns cartells a l’entrada i a la sortida indicant que s’ha de dur mascareta en tot moment, s’ha de mantenir la distància de seguretat i que cal rentar-se les mans.

El cementiri, com sempre, estarà obert les 24 hores, però durant el cap de setmana de Tots Sants, personal de seguretat vetlarà, perquè no es produeixin aglomeracions i perquè es respecti la normativa. De fet, es limita l’aforament a 200 persones a la part antiga del Cementeri i altres 200 persones a la part nova.

PUBLICITAT
El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha fet un BAN per regular les visites al Cementeri.

Restriccions de trànsit

Pel que fa al trànsit, els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de setembre, el camí del cementiri serà d’un sol sentit, amb entrada al Poliesportiu i sortida al puig de Santuïri.

Pel que fa a l’aparcament s’habilitarà una zona de càrrega i descàrrega per a persones amb mobilitat reduïda, però la resta d’aparcaments seran els mateixos que la resta de l’any. És a dir, el pàrquing del cementiri, el del poliesportiu i la zona al costat del col·legi Joan Mas. En aquest sentit, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, va explicar que les obres del solar de devora el camp de futbol són per crear un dipòsit de vehicles que, en dates assenyalades com Tots Sants, podrà usar-se com aparcament. Però aquestes obres no estaran finalitzades per enguany.

Serveis religiosos

Respecte als serveis religiosos, enguany no hi haurà missa al cementiri i els oficis es faran a l’església de Sant Jordi, el diumenge a les 9 hores, a la Parròquia del Port, a les 10,30 hores, i a la Parròquia de Pollença, a les 12 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT