MOLT MÉS QUE BUNYOLS EN AQUEST CAP DE SETMANA DE LES VERGES

37

Aquest cap de setmana de les Verges, 21 d’octubre és Santa Úrsula, l’agenda al municipi de Pollença va molt més enllà dels bunyols.

Festa de les Verges

La celebració de la festa de les Verges es redueix gairebé als bunyols que es fan, i sobretot, es mengen aquests dies. Tot i amb això, encara hi ha qui conserva el costum de cantar serenades com és el cas del grup pollencí Corda Amarada que avui vespre, divendres 20 d’octubre, recorrerà diferents indrets de Pollença acompanyats dels cantadors de les corals de les terceres edats de Colonya i de Sa Nostra. El recorregut començarà a les 20 hores, a la Residència de Sant Domingo des d’on es dirigiran cap al Club i la plaça Major, cosa que calculen serà entorn de les 21 hores. A més a més, tenen previst cantar serenades a les places de ca les Monnares i del Monument, així com també al carrer Bisbe Desbach, a l’abeurador de Sant Isidre, als Quatre Cantons (o sigui al creure que formen els carrers Mallorca i Joan Guiraud) i a la plaça Vella.
De bunyols, els pollencins en podran comprar avui mateix, divendres 20 d’octubre, a partir de les 18 hores, a la plaça Major. Els beneficis seran per al Puig.
I demà dissabte 21 d’octubre, a partir de les 18 hores, els bunyolers de l’Obraria del Puig s’instal·laran a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.
Finalment, s’ha d’apuntar que l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AAVV) té previst fer una bunyolada aquest diumenge 22 d’octubre, a partir de les 19 hores, al Local Social de l’AAVV (c/ Mestreal, 15 – Port de Pollença)

Teatre al Saló Parroquial: Fulla endintre

Avui, divendres 20 d’octubre, a les 20’30 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, hi ha teatre. La companyia Elixir Teatre posarà en escena Fulla endintre, una adaptació del gran clàssic català Terra Baixa d’Àngel Guimerà. L’entrada és gratuïta.
Fulla endintre conserva l’essència del drama romàntic de Terra Baixa. Amb només dos actors (Joan Maria Pascual Fuentes i Vanesa Roman), es dóna vida als principals protagonistes de l’obra (Marta, Manelic, Sebastià i Nuri, a més d’un cinquè que, amb el nom de Toni, representa els treballadors del mas).

PUBLICITAT

Mercadet Cors Oberts

Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, hi haurà el mercadet de la Fundació Cors Oberts, al pati dels Sagrats Cors (c/ Mallorca, 30, de Pollença).
Els beneficis del Mercadet Solidari de la Fundació Cors Oberts de 2017 es destinaran als projectes per al desenvolupament de la dona i l’ensenyança de l’infant que duen a terme els missioners i seglars dels Sagrats Cors.
Per col·laborar aportant roba, joguines, mobles i altres objectes en bon estat per poder vendre al mercadet, podeu telefonar al 971530667.

Xerrada-cafè a la Gola sobre el voltor negre.

Demà dissabte 21 d’octubre, a partir de les 16 hores, el coordinador del programa Voltor negre de la Fundació vida silvestre de la Mediterrània, Pep Tàpia, parlarà de “El voltor negre (Aegypius monachus) al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola (c/ Temple Fielding, del Port de Pollença)

Concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca

Aquest dissabte 21 d’octubre, a les 19 hores, a l’Església del Convent, hi haurà un concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca amb la pianista Laura Serra com a solista. L’entrada és gratuïta.
Està previst interpretar el concert per a piano número 4 de Beethoven i la Simfonia número 94 de Haydn. L’Escola de Música recomana que els seus alumnes assisteixin a aquest concert, perquè dimarts 24 d’octubre, a les 18 hores, el director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, Bernat Quetglas, realitzarà una activitat pedagògica a partir d’aquest concert.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT